Introductie

 

Welkom bij de online audiocursus In flow met je baby!

Het eerste jaar met je baby ervaren de meeste nieuwe ouders als zeer intens. Het is een periode van snelle groei en ontwikkeling bij je baby en van genieten, maar ook van wennen en meebewegen met alle veranderingen. Je baby is nog volledig afhankelijk van jou en dat maakt dat je minder tijd hebt voor jezelf. Ontspannen en bewust stilstaan bij wat jíj nodig hebt staat dan meestal niet bovenaan je lijstje. Terwijl juist dát ervoor kan zorgen dat jij lekker in flow komt met je baby. Wat zoveel wil zeggen als: ontspannen ‘zijn’ met je baby met vertrouwen in jezelf in je nieuwe rol.

Ik gun elke moeder een kraamtijd en babytijd waarin je in flow bent met je baby. Waarin je goed voor jezelf zorgt, zodat je goed voor je baby kan zorgen. Waarin je volop geniet en ontspannen bent. Een tijd die je bewust meemaakt en waar je later vol voldoening op terug kunt kijken.

 

Hoe gebruik je deze online cursus?

De cursus bestaat in totaal uit 9 audiobestanden (mp3’s) met een korte toelichting erbij. Het zijn audiobestanden met meditaties, ontspanningsoefeningen, visualisaties en affirmaties, die je kunt gebruiken voor ontspanning, bewustwording en om jezelf op te laden. Voor elke behoefte en periode is er een specifieke audio opname gemaakt. Door de lessen vaker te doen en dus vaker de oefeningen te luisteren, leer je gaandeweg je eigen flow vinden als moeder en in verbinding te zijn met je baby.

Zo is er bijvoorbeeld een meditatie die je ondersteunt met alle veranderingen in de kraamtijd. Er is een loopmeditatie die heerlijk is om te luisteren als je een wandeling maakt met je kleine. Er zijn affirmaties die je zelfvertrouwen als moeder doen groeien en er is een visualisatie waar je ontspannen en met een leeg hoofd heerlijk op in slaap kan vallen. En er is ook nog een bonustrack met een hele fijne ontspanningsoefening voor papa.

Je kunt de bestanden luisteren door in te loggen in deze online leeromgeving via je telefoon, tablet of laptop en de mp3 te streamen. Op je desktop heb je ook de mogelijkheid om het bestand te downloaden.

Heel veel ontspanplezier! Je kunt zelf bepalen in welke volgorde je de opnames beluistert en hoe vaak je ze wilt beluisteren.

Meer weten of direct beginnen?

Wil je meer weten over de online audiocursus voordat je begint? Stuur je vragen dan naar sabine@momflow.nl. Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, klik dan hier voor toegang.